TVminnen


Allergisk mot TV

 Jag är allergisk mot något och jag vet inte vad det är. Det börjar klias i ansiktet ibland och jag börjar nysa och blir som sjuk. Så kan det hålla på i nån timme och sen försvinner det och sen kommer det tillbaka nån dag senare. Jag är inte allergisk mot smink eller parfym eller hårspray, för allt det har jag testat att vara utan men det gör ingen skillnad. Men så börjar jag att tänka på att jag kan nog ha det såhär, för tänk vad jag ska vara glad att jag inte är allergisk mot el. Då skulle jag inte kunna sitta vid datorn och inte heller se på tv. Shitt! Vad skulle jag ersätta den tiden med? Något reallifeintresse eller? Jag googlade på elallergi och det är faktiskt riktigt intressant. Såhär står det bland annat:

Med elöverkänslighet (även elkänslighet) avses en påstådd extra känslighet för elektromagnetiska fält i nivåer som för de flesta inte är märkbara.[1] Symtomen innefattar sömnstörningar, huvudvärk, allmän trötthet, koncentrationssvårigheter, yrsel, irriterad hud samt hjärtklappning.[1] Elöverkänslighet har ej kunnat påvisas i vetenskapliga försök.[2] Elöverkänsliga patienter som i dubbelblinda försök trott sig blivit utsatta för fält har uppgett sig få kraftig huvudvärk, trots att inget fält har varit påslaget

Åh, hjälp! Tänk om det ändå är det jag har? Fast allt det där stämmer ju inte så bra på mig.

2010-08-15 @ 09:10:01 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Erika

Knasigt det där.Tack för gratulationen!

2010-08-15 @ 10:28:25
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Dragana

Hoppas verkligen att det inte är allergi mot el. Det måste väl endå vara det värsta sorten allergi. :S

2010-08-15 @ 21:33:20
URL: http://iseedee.blogg.se/
Postat av: DONKEN

de säger att det bara är en påhittad allergi ändå, så... just detdär med att vetenskapen inte kunnat hitta nåt. alls. att patienterna ljuger osv. :/ så nää, jag tror inte du har det. kan vara pollen eller nåt sånt? eller huset du bor i? radon osv?

2010-08-15 @ 23:36:21
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0